[smartslider3 slider=”2″]
[smartslider3 slider=”3″]

Buduj svoje ciele s PK COACH, efektívne a zdravo.

Začni ešte dnes a trénuj. Našou prioritou je profesionálny prístup, individualizácia tréningového procesu podľa vopred stanovených cieľov. Aktívne vedieme aj skupinové tréningy, bežecké / Spartan tréning a iné. Je na tebe, či sa chceš zamerať na rozvoj bežeckej výkonnosti, zlepšiť techniku behu alebo je tvojim cieľom rozvoj silových schopností. Ak si však zďaleka, alebo si vyťažený a potrebuješ tréning prispôsobiť na mieru, tak ponúkame aj možnosť online coachingu na ďiaľku.

NAŠE SLUŽBY

ONLINE COACHING

• Celomesačná komplexná príprava
• Prispôsobenie tréningov podľa tvojho času
• Individuálny prístup

Dostaň sa do formy

Dostaň sa do formy s naším tréningom! S individuálnym prístupom a podporou skúsených trénerov dosiahneš svoje fitness ciele rýchlo a efektívne. Nechaj nás pomôcť ti stať sa najlepšou verziou seba samého!

Bežecká príprava

Pripravte sa na beh ako profesionál! Naša bežecká príprava vám pomôže dosiahnuť vaše ciele. S online tréningom a individuálnym plánom sa stanete rýchlejšími a vytrvalejšími. Nechajte nás vám pomôcť prekonať všetky prekážky na ceste k vašej najlepšej výkonnosti!

Diagnostika pohybového aparátu

Diagnostika pohybového aparátu je kľúčová pre prevenciu a liečbu porúch v pohybe. S naším online programom diagnostiky pohybového aparátu môžete získať dôkladné posúdenie vašej pohybovej funkcie bez toho, aby ste museli navštevovať lekára osobne.

Silová príprava

Získajte silovú prípravu na najvyššej úrovni s naším programom. S expertným vedením a individuálnym prístupom dosiahnete svoje silové ciele rýchlo a efektívne. Nechajte nás vám pomôcť posilniť vaše telo a dosiahnuť najlepšie výsledky!

Osobná forma tréningu

Osobná forma tréningu je kľúčom k dosiahnutiu vašich fitness cieľov. S naším online osobným tréningom získate individuálny prístup, ktorý je úplne prispôsobený vašim potrebám, preferenciám a cieľom.

Príprava na SPARTAN

Chystáte sa na Spartan Race? Nechajte nás vás pripraviť na túto výzvu! S naším online tréningom pre Spartan Race budete pripravení na akýkoľvek prekážkový beh. Zlepšte svoju silu, vytrvalosť a obratnosť pod vedením skúsených trénerov. Nechajte nás vás viesť cestou k úspechu na Spartan Race!

Stravovací program

Získať zdravý stravovací program je kľúčom k dosiahnutiu svojich fitness cieľov. S naším online stravovacím programom vám poskytneme individualizované plány, ktoré sú prispôsobené vašim potrebám, preferenciám a cieľom.

Profesionalita

Ku každej spolupráci sa snažíme pristupovať maximálne zodpovedne. Záleží nám na tréningovom rozvoji každého zverenca a poskytovať tú najvyššiu kvalitu. Náš plnohodnotný prístup dostáva rovnako profesionálny športovec ale aj začiatočník.

Skúsenosti

Máme za sebou dlhoročné trénerské skúsenosti s vrcholovými, výkonnostnými či rekreačnými športovcami. Naše trénerské vzdelanie sa snažíme neustále posúvať na vyššiu úroveň.

Individualita

K našim zverencom pristupujeme vysoko individuálne podľa ich potrieb. Každý človek je iný a aj preto je nášou trénerskou filozofiou striktne individualizovať prípravu na každého osobitne.

Kondičný tréner
& športovec

Mgr. Patrik Krajčovič

Mám za sebou mnohé trénerské skúsenosti s vrcholovými, výkonnostnými či rekreačnými športovcami. Zastrešujem tréningovú prípravu, individuálnych či skupinových tréningov a tiež aj vo forme online coachingu na diaľku.


Okrem individuálnej formy trénovania, kde pôsobím aktívne ako tréner v gyme Different Athletics Trnava, tiež fungujem aj vo forme online coachingu, kde tvorím tréningové plány, bežecké a silové programy podľa cieľov a časových možností klientov. Som zakladateľom tréningovej skupiny Spartan Training Group Trnava a tiež bežeckej komunity City Runners Trnava.  Spolupracujem tiež na projekte “Trnava v pohybe” kde zastrešujeme tréningový proces deťom na školách.

Tréner

Kondičný tréner 5. stupňa.

Športovec

Nadšenec pre prekážkové športy Spartan a iné.

Kondičná trénerka
& športovkyňa

Bc. Daniela Krajčovičová

Kondičná trénerka 4.kvalifikačného stupňa. Som úspešná absolventka bakalárskeho štúdia v obore kondičné trénerstvo na Fakulte telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského v Bratislave a stredoškolské vzdelanie mám vyštudované športové gymnázium Jozefa herdu . Vďaka mojim skúsenostiam zo športu aplikujem svoju prax do vzdelávania, ako aj kondičnej či športovej prípravy športovcov alebo milovníkov športu.

Aktívne v praxi trénujem ľudí s rôznymi cieľmi. Či už pomáham ľudom s redukciou telesnej hmotnosti, naberanie svalovej hmoty či budovanie kondície. Okrem individuálnej formy prípravy tiež pôsobím aj vo forme online coachingu, kde ľudí pripravujem komplexne po bežeckej – silovej stránke. Moje zameranie je tiež tvorba jedálničkov či stravovacích programov na mieru. 

Trénerka

Absolventka vysokoškolského štúdia FTVŠ

Športovkyňa

Milovníčka atletiky.

ŠPECIFICKÉ SLUŽBY

BEŽECKÉ KEMPY

Ak chceš s nami zažiť jedinečnú atmosféru bežeckých kempov, musíš si pohnúť. Termíny sa veľmi rýchlo zapĺňajú.

20-23.6.202470%
70%
25-28.7.202460%
60%
8-11.8.202450%
50%
12-15.9.202420%
20%

PREDNÁŠKY A WORKSHOPY

Podporujú nás:

[elfsight_logo_showcase id=”1″]

Novinky zo sveta PK:

Beh a zdravie

Novinky
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a…

Ako to bolo na dne síl

Nezaradené, Novinky
What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an…