Daniela Krajčovičová

Kondičná trénerka
& športovkyňa

Ahojte volám sa Daniela Krajčovičová som kondičná trénerka 4.stupňa, stredoškolské vzdelanie mám športové gymnázium a vysokoškolské mám vyštudovaný bakalársky ročník v obore kondičné trénerstvo na fakulte telesnej výchovy a športu v Bratislave. Šport je môj život, venujem sa mu odmalička. Od útleho veku som sa venovala futbalu kde som nabrala veľa pohybových, športových ale aj súťažných skúseností.
Neskôr som prešla na atletiku, kde som nabrala aj medzinárodné skúsenosti s pretekaním a vrcholovou atletikou. Zažila som si situácie kedy už nemáte motiváciu pokračovať alebo stále máte nejaké zranenie preto mojim cieľom je pomáhať ľuďom napredovať v ich snoch bez zranení! Pre mňa ako trénerku je na prvom mieste zdravie každého klienta čo je priorita.
Mám za sebou skúsenosti s individuálnym trénovaním, taktiež so skupinovým či už bežcov alebo funkčný tréning, ktorý vo svojich trénerských metódach preferujem. Chcem ľudom pomáhať tiež k vysnívanej postave či výkonom. Moje motto: Občas je treba zaťať zuby a urobiť niečo, čo zrovna nechceš, aby si mohol v budúcnosti robiť to čo chceš a po čom túžiš a hlavne zdravý!

Z môjho života

Chceš trénovať so mnou?

Fill out this field
Fill out this field
Prosím uveďte správnu/funkčnú e-mailovú adresu.
Fill out this field
Mám záujem o: *
Select an option
O čo konkrétne máš záujem?
Fill out this field
Súhlas so spracovaním osobných údajov. *
You need to agree with the terms to proceed
Súhlas so spracovaním osobných údajov - Marketing. *
You need to agree with the terms to proceed

Podporujú ma:

Rýchle odkazy:
Sledovať ma môžeš aj tu:
Instagram
LinkedIn

Ešte stále je čas na zmenu. Sleduj ako sa darí tým, ktorí neváhali a začali meniť svoj život s nami. Podelíme sa aj so zážitkami, ktoré priniesla príprava vrcholových športovcov.